آراد برندینگ
خانه / انبه خشک / انبه خشک ، خواص انبه خشک

انبه خشک ، خواص انبه خشک

خواص و مزایای انبه خشک   

انبه خشک جزو محبوب ترین میوه های خشک می باشد ، که به دلیل کمبود انبه در کشور از دیگر کشورهای استوایی تامین می شود و به همین دلیل قیمت بالایی دارند . با خواص و مزایای انبه خشک بیشتر آشنا شوید . تکه انبه خشک جایگزین مناسبی برای آبنبات و شکلات است که برای افرادی که تمایل زیادی به خوردن شیرینی جات دارند .

این میوه خشک حاوی مقدار زیادی فیبر دارد ، که می تواند باعث افزایش سطح انرژی و رفع خستگی می شود . همچنین باعث بهبود سیستم گوارش می باشد . استفاده از این میوه خشک دلچسب که حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد ، می تواند باعث افزایش سطح انرژی شما شده و از خستگی کار روزانه جلوگیری کند . همچنین حجم بالای فیبر موجود در انبه خشک می تواند سیستم گوارش شما را نیز بهبود بخشد . از طرفی دیگر ویتامین C موجود در این خشکبار خوشمزه می تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شما شود و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی از سلول های بدن شما محافظت کند .

 

 

خواص انبه خشک   

برخی از خواص انبه خشک شامل تقویت ظاهر پوست ، بهبود هضم ، افزایش گردش خون ، کاهش وزن و افزایش سلامت می باشد .

۱- انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .

۲- رنگ صورت را درخشان می کند .

۳- دهان را خوشبو می کند .

۴- ادرار آور است .

۵- یبوست را برطرف می کند .

۶- انبه دارای مقدار زیادی اسیدگالیک است . بنابراین سیستم هضم را ضدعفونی و تمیز می کند .

۷- انبه تمیز کننده خون می باشد .

۸- خوردن انبه بوی بد دهان را از بین می برد .

۹- انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پایین می آورد .

۱۰- برای رفع اسهال مفید است .

۱۱- خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین میبرد .

۱۲- برای درمان بواسیر مفید است .

۱۳- عطش را برطرف می کند .

۱۴- انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .

 

 

خواص انبه خشک برای سلامتی   

خواص انبه خشک شده برای مراقبت از پوست و کمک به کاهش وزن بسیار موثر است . انبه خشک همچنین باعث افزایش گردش خون می شود و در جلوگیری از کم خونی مفید است .

خوردن انبه خشک شده یک راه شیرین و آسان برای افزایش مصرف مواد مغذی برای شماست و هر زمان که گرسنه می شوید ، یک میان وعده راحت و سبک می توانید در اختیار داشته باشید .

ارزش غذایی انبه خشک شده   

انبه خشک دارای تعداد زیادی مواد مغذی مفید است . از جمله ویتامین A که متابولیسم ، کلسیم و آهن را تنظیم می کند و مقدار ویتامین C موجود در آن نیز بسیار پایین تر از انبه تازه است . در طول فرایند خشک کردن ، ویتامین های محلول در آب مانند ویتامین C از بین می روند . این میوه ها حاوی حدود ۲ گرم فیبر در یک سوم فنجان و همچنین حدود ۳۰ گرم قند هستند . این میوه های خشک شده دارای قند متراکمی هستند که حدود ۱۶۰ کالری را به شما عرضه می کند ، بنابراین مصرف انبه خشک شده باید در حد اعتدال باشد .

 

 

مراقبت از پوست   

تعدادی عنصر فعال و آنتی اکسیدان در انبه خشک شده وجود دارد که می تواند باعث جلوگیری از التهاب پوست ، افزایش بازسازی آن و کم شدن چین و چروک ها ، لکه ها و لکه های سنی بر روی پوست شود . مصرف متوسط این میوه خشک شده غنی از مواد مغذی همچنین می تواند به بهبود کشسانی پوست کمک کند که باعث می شود تا جوان تر به نظر برسید .

کاهش وزن   

اگر چه از بین رفتن آب انبه باعث کوچک شدن آن می شود اما انبه خشک شده هنوز هم به منبع غنی از فیبر رژیمی و یک منبع متمرکز از کربوهیدرات است . این میوه خشک شده می تواند به کنترل اشتهای شما کمک کند تا به این وسیله از خوردن میان وعده های غذایی و قند اضافه جلوگیری کند . با این حال ، به یاد داشته باشید که به دلیل داشتن کالری زیاد ، این میوه های خشک شده باید به صورت کنترل شده مصرف شوند .

کمک به هضم   

فیبر غذایی موجود در انبه خشک شده می تواند به تحریک پرستالتیک در روده و معده و کاهش نشانه های یبوست و اسهال کمک کند ، در حالی که تعادل سطوح باکتری را در روده ی شما برقرار می کند .

تراکم استخوان را بهبود می بخشد    

مواد معدنی و ویتامین های مختلف موجود در انبه خشک می تواند به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان سنین بالا کمک کند .

 

 

محافظت از سلامت قلب    

ویتامین C نقش مهمی در حفاظت از عروق خونی و شریان های اطراف بدن ایفا می کند . تقویت یکپارچگی این دیواره های سلولی با افزایش میزان ویتامین C در رژیم غذایی شما تضمین می شود که انبه خشک حاوی مقادیر زیادی از این ویتامین است .

تقویت بینایی   

مقدار قابل توجهی بتاکاروتن که یک آنتی اکسیدان شناخته شده است در انبه خشک شده موجود است که می تواند با کاهش دژنراسیون ماکولا و تاخیر در شروع آب مروارید همراه باشد .

گردش خون را افزایش می دهد   

وجود سطح متوسط آهن در انبه خشک شده به این معنی است که این میوه خشک شده می تواند از نشانه های کم خونی جلوگیری کند و گردش خون را افزایش دهد .

میوه خشک چیست ؟   

از آنجا که نگه داری میوه ی تازه همیشه میسر نبوده ، لذا انسان همواره دنبال راهی برای نگه داری طولانی مدت میوه ها بوده است .

میوه خشک شده را می توان برای مدت بسیار طولانی تر از میوه های تازه نگهداری کرد و به ویژه در سفرهای طولانی که یخچال در دسترس نیست میوه خشک شده می تواند یک میان وعده مفید باشد .

انبه میوه گرم سیری است و خاستگاه انبه شبه جزیره ی هند ، پاکستان ، بنگلادش و آسیای جنوب شرقی است .

 

 

خواص انبه خشک   

انبه حاوی فیبرهایی است که حرکات روده ها را تنظیم کرده و از یبوست پیشگیری می کند . این میوه برای کاهش التهاب مخاط معده فوق العاده است . به عقیده ی مادربزرگ ها خوردن دو برش کوچک انبه نرم با عسل و نمک ، درمان اسهال تابستانی و مشکلات دیگر مربوط به معده است .

مطالعات متعددی در سراسر جهان اثبات کرده است که انبه قند خون را ثابت نگه می دارد و آن را کنترل می کند .

انبه منافذ بسته ی پوست را باز می کند . احتمالا” می دانید که آکنه ها در نتیجه بسته شدن منافذ پوست ظاهر می شوند . برای تمیزی و مقابله با جوش ها گوشت این میوه را به صورت ماسک روی پوست صورت بگذارید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب خنک شستشو دهید . مصرف روزانه ی این میوه نیز باعث نرمی و خوش آب و رنگ شدن پوست می شود .

انبه میوه ای گرمسیری است که دارای مواد مغذی بسیار بالایی بوده و به خاطر طعم شیرین بافت نشاسته ای ، بسیار پرطرفدار است . این میوه حاوی مقادیر زیادی فیبر ، ویتامین A و قند طبیعی است و خوراکی عالی برای میان وعده مقوی به حساب می آید . از این رو بسیاری از افراد حتی در فصولی که انبه در بازار موجود نیست نیز مایلند از فواید این میوه بهره ببرند . به همین دلیل آن را خشک کرده و به صورت چیپس برای مدتی طولانی ذخیره می کنند و به عنوان یک میان وعده ی عالی از آن استفاده می کنند .

خواص انبه    

۳۰ خاصیت جادویی انبه در سلامتی ، پوست ، مو ، لاغری ، بارداری   

انبه ، از محبوب ترین میوه های استوایی جهان است که به (( شاه میوه )) نیز شهرت پیدا کرده است . این میوه خوشمزه و بسیار آبدار ، در مناطق گرمسیری رشد می کند و بیشتر در هند ، پاکستان ، فیلیپین و بنگلادش کشت می شود .

انبه دارای خواص بی نظیری است که از آن جمله می توان به پیشگیری و درمان انواع بیماری های قلبی ، سرطان ، یبوست ، کم خونی ، کلسترول و فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی ، اسهال ، سنگ کلیه ، آرتریت ، گرمازدگی و ایدز اشاره کرد .

طبع انبه گرم و خشک است     

در ادامه به تعدادی از خواص انبه برای سلامتی ، بارداری ، کودکان و لاغری اشاره کرده و تعدادی ماسک انبه برای زیبایی و سلامت پوست و مو را معرفی می کنیم .

 

 

خواص دارویی و فواید انبه   

۱- ضد سرطان 

انبه سرشار از کاروتنوئید ، اسید آسکوربیک ، ترپنوئید و پلی فنل و آنتی اکسیدان های خاصی است که همه آن ها دارای خواص ضد سرطانی بوده و از رشد تومورهای سرطانی و ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان سینه ، کبد و روده بزرگ پیشگیری می کند .

ترکیبات پلی فنل موجود در انبه به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و دارای خواص ضد التهابی نیز می باشد .

۲- بیماری قلبی   

انبه دارای مواد معدنی و مغذی بی شمار است که باعث کاهش بد خون شده و قند خون را تنظیم می کند .

انبه منبع غنی بتاکاروتن به شمار می رود که از آنتی اکسیدان های قوی برای مبارزه با رادیکال های آزاد و پیشگیری از بیماری های قلبی می باشد .

منگیفرین موجود در انبه نیز موجب کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بد خون شده و از بروز اختلال تصلیب شرایین یا آترواسکلروز پیشگیری می کند .

۳- کاهش کلسترول   

پکتین موجود در انبه باعث کاهش کلسترول بد خون شده و منگیفرین ، که از ترکیبات اصلی انبه است ، کلسترول خوب را افزایش می دهد .

۴- دیابت   

مطالعات نشان می دهد مصرف نصف انبه تازه در روز به مدت ۱۲ هفته باعث کاهش سطح قند خون می شود . خاصیت ضد دیابتی انبه به خاطر وجود فیبر و منگیفرین موجود در این میوه است ، منگیفرین برای افراد مبتلا به دیابت نوع مفید است .

لازم به ذکر است عصاره پوست انبه نیز خواص ضد دیابتی دارد .

 

 

 

 

۵- معده و گوارش    

انبه هضم و گوارش را بهبود می بخشد . فیبر موجود در انبه تازه و انبه خشک حرکات روده بزرگ را کنترل کرده و از یبوست پیشگیری می کند . مصرف انبه روده بزرگ را پاکسازی و آنزیم های گوارشی موجود در انبه پروتئین ها را تجزیه و هضم را بهبود می بخشند .

۶- لاغری و چربی سوزی   

مصرف پوست و گوشت میوه انبه برای کاهش وزن مفید است . انبه دارای مقادیر قابل توجهی فیبر می باشد که موجب سیری طولانی مدت در افراد شده و وزن را کاهش می دهد .

۷- آسم   

ویتامین C موجود در انبه برای پیشگیری و درمان بیماری های تنفسی از جمله آسم بسیار مفید است .

۸- بینایی   

ویتامین A و بتاکاروتن موجود در انبه از سلامت چشم محافظت می کنند . کمبود ویتامین A عوارض زیانباری برای چشم داشته و حتی ممکن است به نابینایی منجر شود .

زاکسنتین و کریپتوکسانتین موجود در انبه از بیماری های چشم پیشگیری کرده و خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد .

۹- سلامت مغز   

انبه تازه و انبه خشک منبع غنی آهن و ویتامین B6 می باشد که از مواد ایده آل برای سلامت مغز به شمار می روند . آهن به عملکرد طبیعی مغز کمک کرده و ویتامین B6 باعث بهبود عملکرد شناختی مغز می گردد .

مطالعات نشان می دهد عصاره انبه باعث تقویت حافظه شده و گلوتامین موجود در انبه اضطراب ، افسردگی ، بی خوابی و اختلالات شناختی در مغز را کاهش می دهد .

۱۰- فشار خون بالا   

پتاسیم موجود در انبه برای کاهش فشار خون بالا مفید است .

۱۱- تقویت سیستم ایمنی

ویتامین C و روی موجود در انبه از مواد مغذی حیاتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب می شوند . ویتامین C به درمان آلرژی کمک کرده و با عفونت ها مبارزه می کند .

۱۲-سنگ کلیه   

انبه حاوی مقادیر فراوان ویتامین B6 و پتاسیم می باشد که برای پیشگیری و درمان سنگ کلیه مفید است .

۱۳-سلامت استخوان   

ویتامین A از مواد مغذی مفید برای تقویت و سلامت استخوان ها است و در رشد تاثیر به سزایی دارد .

ویتامین C در تولید کلاژن نقش مهمی دارد که باعث ساخت استخوان ها و بافت های بدن می شود .

انبه همچنین حاوی لوپئول می باشد که از بروز التهاب و آرتریت جلوگیری می کند .

۱۴- کم خونی   

آهن فراوان موجود در انبه برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است . ویتامین C نیز باعث جذب بهتر آهن توسط بدن شده و به صورت غیر مستقیم با کم خونی مبارزه می کند .

۱۵- سکته گرمایی  

انبه رسیده دارای خاصیت خنک کنندگی و انرژی زایی است و آب انبه از بروز سکته گرمایی و گرمازدگی پیشگیری می کند . انبه باعث آبرسانی به بدن شده و مصرف آن به خصوص در فصول گرما توصیه می شود .

پتاسیم موجود در انبه به حفظ سطح سدیم بدن کمک می کند و با تنظیم مایعات بدن از گرمازدگی جلوگیری می کند .

۱۶- پیشگیری از HIV   

انبه با تقویت سیستم ایمنی بدن باعث محافظت بدن از عفونت HIV و بیماری ایدز می شود .

۱۷-بوی بد دهان   

پوست میوه انبه برای درمان بوی بد دهان مفید است .

۱۸- خواص انبه خشک برای ورزشکاران   

مواد مغذی و الکترولیک های موجود در انبه در بهبود عملکرد عضلانی بدن از تمرینات شدید موثر بوده و قند طبیعی انبه برای کاهش خستگی بعد از ورزش و فعالیت های بدنی مفید است .

انبه خشک با تولید گلیکوژن باعث بهبود استقامت و قدرت عمومی بدن می شود .

 

 

۱۹- خواص انبه برای کودکان   

انبه دارای آنزیم های مفید برای گوارش می باشد که عمل هضم و گوارش کودکان را تقویت کرده و اختلالات گوارشی و یبوست در کودکان پیشگیری می کند . انبه با فراهم کردن ویتامین A باعث سلامت چشم و بینایی کودکان شده و از اختلالات شب کوری ، سوزش و خارش چشم ، نرم شدن قرنیه چشم و خشکی چشم جلوگیری می کند .

اسید گلوتامین موجود در انبه عملکرد مغز کودک را بهبود بخشیده و حافظه را تقویت می کند .

انبه راه عالی و ساده برای افزایش وزن کودکان است .

۲۰- خواص انبه تازه و انبه خشک شده در بارداری   

انبه سرشار از آهن ، ویتامین C ، ویتامین A و ویتامین B6 است که مواد مغذی حیاتی برای زنان باردار و دوران حاملگی می باشد .

ویتامین A موجود در انبه با عفونت ها مبارزه کرده و از بروز مشکلات بینایی در نوزاد جلوگیری می کند .

مصرف انبه در دوران بارداری از کم خونی و یبوست پیشگیری می کند .

خواص انبه خشک    

انبه خشک به مدت طولانی تری قابل نگهداری و استفاده می باشد و همانند انبه تازه دارای خواص دارویی بی شمار از جمله بهبود هضم ، تقویت بینایی ، سلامت قلب ، تقویت استخوان ها و لاغری می باشد .

 

 

ارزش غذایی انبه   

مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم انبه به صورت زیر است :

گالری : ۶۰      چربی : ۰/۴ گرم      کلسترول : ۰      سدیم : ۱ میلی گرم      پتاسیم : ۱۶۸ میلی گرم       کربوهیدرات کل : ۱۵ گرم

فیبر : ۱/۶ گرم      شکر : ۱۴ گرم    پروتئین : ۰/۸ گرم     ویتامین A : به مقدار ۲۱% نیاز روزانه     ویتامین C : به مقدار ۶۰% مصرف روزانه

تاریخچه ی انبه   

درخت انبه از گیاهان بسیار قدیمی می باشد که بومی نواحی جنوبی آسیا است .

پیشینه این میوه به پانصد سال قبل از میلاد باز می گردد و راهبان بودایی انبه را به مالزی و شرق آسیا معرفی کرده اند .

مورخان معتقدند میوه انبه توسط تجار ایرانی به خاورمیانه منتقل شده است .

در قرن شانزدهم میلادی دریانوردان پرتغالی ، انبه را به آفریقا برده و در دهه ۱۷۰۰ میلادی به برزیل انتقال داده شد .

انبه ابتدا به شمال آمریکا و سپس در قرن نوزدهم به مکزیک و در سال ۱۸۶۰ به ایالت متحده رسید .

امروزه هند بزرگ ترین تولید کننده انبه در جهان است اما صادرات آن کم است زیرا مردم هند بیشترین مصرف کننده ی انبه هستند .

تاکنون ۴۰۰ گونه مختلف انبه در نقاط مختلف جهان یافت شده که به رنگ های زرد ، نارنجی ، سبز یا قرمز می باشند .

برگ همیشه سبز انبه معمولا” ۱۵ تا ۳۵ سانتی متر است . ارتفاع درخت انبه به ۱۰۰ پا نیز می رسد و هر درخت انبه قادر است بیش از ۳۰۰ سال میوه دهد .

 

نگهداری انبه   

انبه را می توان به صورت تازه ، خشک ، منجمد و به صورت خام ، نوشیدنی یا پوره مصرف کرد .

خریداران میوه های خشک مرغوب در کشور ایران با توجه به کیفیت ، نوع و قیمت محصول نسبت به خرید آن اقدام نموده و بهترین محصول را با کیفیت بسیار خوب خریداری می نماید .

شرکت آواگستران ، بهترین ها را در اختیار شما مشتریان قرار می دهد .

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید :

راه های ارتباطی :

مدیر فروش ( عزیزی ) :    ۰۹۱۲۲۴۸۸۵۰۸

تلگرام و واتس آپ      :    ۰۹۳۵۴۰۰۵۱۵۹

آراد برندینگ